Miért ilyen a monitorom szine?
Figyelt kérdés
HDMI-vel rákötöttem a gépem a tv re és nagyon kontrasztos és pixeles a kép 1920x1080 ba van és olyan mintha kisebb felbontáson lenne.Ha viszont VGA-val kötöm rá akkor jó ez miért van hogy tudom beállítani hogy jó legyen? (azért nem a vgaval akarom összekötni mert másodlagos monitor is lenne mellete és a kárytámon csak 1 vga csatlakozo van viszon a másik monitorot meg csak vgaval lehet összekötni.)2016. febr. 15. 14:39
1/7 anonim válasza:
én szétnéznék a vga beállításaiban esetleg egy driver frissítést is csinálnék.. egyébként tv-n sokszor előfordul hogy nem jól kezeli elsőre a színeket vagy a felbontást(nekem is volt már ilyen) ha a beállításokban szórakozol egy kicsit akkor jobb lesz
2/7 A kérdező kommentje:
Mit kell figyelembe venni a beállításokba? Meg miért van az hogyha felveszem 1920x1080 ra a monitor felbontásást akkor nem látszik a széle a monitornak?
2016. febr. 15. 14:46
3/7 P.O.C. válasza:
Talán az utófeldolgozás a gond.
Csináld próbáld ki amit ebbe a cikbe írnak, az Update 2 -nél: [link]
4/7 A kérdező kommentje:
Átneveztem de még mindig ugyan olyan esetleg más megoldás?
2016. febr. 15. 15:12
5/7 anonim válasza:
első vagyok ilyen volt itthon ha odakerülök a tv-hez megnézem milyen beállítások vannak azóta tökéletesen megy.. (régebbi hd4550-es kártya)
6/7 A kérdező kommentje:
Megoldódott a probléma próbálkoztam még az összes hdmi helyre bedugtam ahova csak lehetett a tvn de csak az elsőbe működik ha átvan nevezve
2016. febr. 15. 15:52
7/7 A kérdező kommentje:
és azt hogy tudnám beállítani hogy a 2. monitor ne legyen ennyire sárga? mert kicsit olyan mintha a flux lenne rajta bekapcsolva
2016. febr. 15. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!