Milyen gondom származhat abból, ha Windows 7 alatt letiltom a frissítéseket? Lent!
Egy laptopot frissen telepítettem újra eredeti Windows 7-el. Ha telepítés után nem raknám fel mind a 250 darab frissítést hanem letiltanám a telepítését akkor mi hátrányom származna belőle?
Nem valami erős gép (3 GB ram), de a frissítések után mindig valamiért egy idő után belassul.
Általában a gép csak filmnézésre van használva, internetre ritkán, max hétvégén van csatlakoztatva pár órára.
Az a pár óra éppen elég, hogy a biztonsági réseken becsusszanjon valami utálatos dolog.
Engedélyezni kell a frissítést (nem passzióból készítenek ilyeneket a Microsoftnál), aztán időnként le kell futtatni egy-egy rendszerkarbantartó programot. Én a WiseCare 365 program valamennyi funkcióját le szoktam időnként futtatni, ez rengeteg szemetet kitakarít, azonkívül a Registry First Aid Platinum programot, mely rendbeteszi a rendszerleírót. Csak ezt a két programot szoktam lefuttatni és semmi bajom a sebességgel, nem érzékelek lassulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!