Mennyire megbízható ez az ingyenes windows 10?
Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 18:16
1/9 anonim válasza:
Az attól függ, a Windows 10 melyik részére gondolsz.
2/9 Molyolo válasza:
Ha már most 7-est vagy 8-ast használsz akkor nem lesz gond vele. Csak ha lefrissíted nem árt csontra letörölni és tisztán felrakni csak a 10-est.
3/9 A kérdező kommentje:
8asom van és 4 honap hasznalat utan mar gondok voltak vele. 4gb ram és 64 bites a laptopom gondolom a gépigénnyel nem lesz akadály
2016. jan. 29. 18:29
5/9 A kérdező kommentje:
lenovo
2016. jan. 29. 22:36
6/9 A kérdező kommentje:
2.16Ghz 64 bites
2016. jan. 29. 22:37
7/9 nedix válasza:
Eggyáltalán nem megbíszható van benne egy funkció hogy másolja a jelszavaidat a règieknèl le lehet tiltani de a win 10 nèl nem lehet! meg rengeteg haveromnál volt olyan hogy beglichelt a rendszer pl a startmenü ès 20 újra indította aztán már belefáradt ès visszanyomta rá a win 8 at ès olyan ismerőseimtől megkèrdeztem akik nagyon jártasak az infoatikában hogy èrdemes e fríssíteni mindeggyik azt mondta hogy ne tedd mert meg fogod bánni! Amugy van olyan hely ahol használok win 10 et jó kezelhető,de èn nem ajánlom hogy fríssíts!
8/9 nedix válasza:
Magyarul több a negatívúm mint a pozitívum sztem várj mèg 1-2 èvet a frissítèsre addigra majd kijavítják őket..Remèlem!amugy èn win 8 at használom ès sztem jobb mint a 10 gyorsabb is jóval!
9/9 anonim válasza:
Amennyiben elfogadod hogy a Microsoft ellopja az összes adatodat nincs mit ellene mondanom. Én Linuxot ajánlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!