Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit csináljak? Zavar! (bővebbe...

Mit csináljak? Zavar! (bővebben lent) MSN-nel kapcsolatos!

Figyelt kérdés
A legújabb msnem van fennt.Régebben ha beszélgetek x-el, akkor olyan lesz a beszégetésnél a téma mint ahogy x-nek be volt állítva.Ha neki narancssárga, akkor ha én vele beszélek, ott nekem is narancssárga.Mostmár nem olyan.Régebben olyan volt.Mostmár mindenhol olyan mint amilyet én állítok!Úgy zavar!Ne fikázzaotk légyszi, hanem segítsetek!Köszi!
2010. márc. 28. 17:42
 1/4 anonim válasza:
Nem állítottál azóta át semmit se?
2010. márc. 28. 17:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem!A beállításnál keresgéltem hogy hol lehet beállítani ezt, de nem találtam semmit!Valaki nem tudja hol lehet beállítani h ne a sajátomat lássam?
2010. márc. 28. 19:04
 3/4 anonim válasza:

Addig örülj, amig csak ilyen gondod van. Majd ha elkezdődök, hogy nem tudsz belépni az eddigi cimeddel...meg ilyenek. Szerintem, elég jól elcseszték az MSN-t.

Amugy azért nem jó neked szerintem, mert nem ugy van, hogy elküldje a partnernek az általad kiválasztott témát.

2010. márc. 30. 22:27
 4/4 A kérdező kommentje:

Sikerüüüüüült! Köszönömszépen! a beszélgetésnél ottvolt h "alapértelmezett jelenet használata" vagy mi, és ki volt pipálva, de leszettem a pipát! Köszönöm imádlaaaak! :D

Ment a zöld kéz mindegyik regisztrált fiókomról;)

2010. márc. 31. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!