A windows 10 minden nap visszafrissíti hibásra az Intel IGP drivert, mit lehet tenni?
A beállítás nem érdekli:
Lehet, hogy máshol kellene útját állni a dolognak? Maga az intel driver nem frissül. Ha erre frissülne, elég fura lenne, mert maga az Intel Driver Update Utility (külön letölthető) is jóval alacsonyabb verziószámú drivert tölt le, ami viszont kőstabil, csak ugye egyetlen napig, mert jön le újra ez.
A hibák:
teljesképernyős flash videónál driver újraindulásos üzenetektől teljes fagyásig vegyes (ugye nem kell ecsetelnem, mennyire hátrányos ez...)
Hibás színek a start menüben, a telepített programok fekete betűkkel jelennek meg, semmit nem lehet elolvasni.
Játszani esélytelen, perceken belül, de többnyire azonnal, elszáll valahogy.
Jelen pillanatban a z betűimnek nem mindig van teteje.
Felrakja valami állandóan
A verziója 20.x, az Intel Driver Update pedig 16.x-et ajánl és pakol fel. Amit újra és újra letöltünk persze... Rebootolgatás, tökölés, és eddig nem tudtam rájönni, mi pakolja fel. Szerintetek mi lehet?
Nincs rendes frissítéskezelő 10-ben, nincs rejtés sem. Most csendben van, már sokadszorra nyomtam ki az update-et, aztán egyszer hagytam, hogy felrakja, és nem tudom hányadszor ráfrissítettem Intel Driver Update Utilityvel, ami ugye régebbit talál és pakol fel. Ja, és átpakoltam elhalasztásos frissítésre, meg az egyéb microsoft termékek frissítését kikapcsoltam, nem is értem, miért volt belökve.
Jobb klikk a start menün, Programok és szolgáltatások, Telepített frissítések - ott kiválasztod a problémás frissítést és Eltávolítás.
Utána az előbb linkelt oldalon töltsd le a "Download the "Show or hide updates" troubleshooter package now" szöveg alatt található wushowhide.diagcab alkalmazást, indítsd el, keresd meg a frissítést és rejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!