Windows 10 ingyenes letöltése?
le tölteném a windows 10et de "félek" tőle...
2 okból amit kérdezni szeretnék:
lehet rá "illegálisan" (nem pénzért) letölteni rá dolgokat?
meg hogy adataimnak lenne baja és hogy a nem pénzért letöltött dolgok elvesznének??
nem tudom hogy mi legyen
ja meg ti megszoktátok hamar?
lelassítja a gépet?
a válaszokat köszönöm (a kérdései számába nem belekötni :P)
Érdekes, én eddig csak jókat hallottam róla és a saját tapasztalatom se mutat mást. A kérdéseidre a válasz: Lehet rá, nem lesz baja, nem vesznek el, megszoktam (hasonlít a 7re meg a 8ra, nem extrém a változás) nem lassítja (nyilván ne egy kenyérpirítón futtasd, de ha 7et vagy 8at használtál eddig is gond nélkül akkor nem lesz gond).
Felejtsd el ezeket a hülyeségeket amiket néhol írnak, nem csinál többet az adataiddal és a programjaiddal, mint az eddigi verziók. Az, h neked be fog-e jönni, majd kiderül, de egy próbát mindenképp megér, főleg ha csak ez a "félelem" tart vissza.
Hát nekem vegyes tapasztalataim vannak.
-A frissítés nálam nem sikerült, formáznom kellet az egész vicsit.
-Sok baj volt vele: nem nyílt meg a hangkeverő és a start menü. Állandóan fagyott, bizonyos alkalmazásokből folyamat kilépett.
-Ezután újratelepítettem. Azóta furcsa módon tökéletesen működik. Gyors és stabil.
én a Windows7-et használtam,és a Windows 10-re váltottam,és nem bántam meg,pedig már rég ezt használom.
gyorsabb és stabil nem vesznek el róla semmi.
szóval csak jót tudok mondani róla,persze nem frissítettem mert akkor valóban vannak hibái.
de a tiszta telepítés -sel nincs gond.
szerintem próbáld ki de ha lehet a tiszta telepítést.
köszönöm a válaszokat
(nem kenyérpiritón lesz nyugi :D)
lehet rá "illegálisan" (nem pénzért) letölteni rá dolgokat? pl utorrentről játékot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!