Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 10 ingyenes letöltése?

Windows 10 ingyenes letöltése?

Figyelt kérdés

le tölteném a windows 10et de "félek" tőle...

2 okból amit kérdezni szeretnék:

lehet rá "illegálisan" (nem pénzért) letölteni rá dolgokat?

meg hogy adataimnak lenne baja és hogy a nem pénzért letöltött dolgok elvesznének??

nem tudom hogy mi legyen

ja meg ti megszoktátok hamar?

lelassítja a gépet?

a válaszokat köszönöm (a kérdései számába nem belekötni :P)

2016. jan. 7. 16:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
15%
ne töltsd le, egy kalap fos az egész, egy embert hallottam már h megbánta h letöltötte, gyakran fagy, semmi nem lehet egyszerűen elérni, minden fontos dolog valami idióta helyen van, a kikapcsolás is tök el van dugva, röviden fos az egész w10.
2016. jan. 7. 16:16
 2/11 anonim ***** válasza:
*nem egy embertől hallotam már
2016. jan. 7. 16:16
 3/11 anonim ***** válasza:
57%

Érdekes, én eddig csak jókat hallottam róla és a saját tapasztalatom se mutat mást. A kérdéseidre a válasz: Lehet rá, nem lesz baja, nem vesznek el, megszoktam (hasonlít a 7re meg a 8ra, nem extrém a változás) nem lassítja (nyilván ne egy kenyérpirítón futtasd, de ha 7et vagy 8at használtál eddig is gond nélkül akkor nem lesz gond).

Felejtsd el ezeket a hülyeségeket amiket néhol írnak, nem csinál többet az adataiddal és a programjaiddal, mint az eddigi verziók. Az, h neked be fog-e jönni, majd kiderül, de egy próbát mindenképp megér, főleg ha csak ez a "félelem" tart vissza.

2016. jan. 7. 16:33
 4/11 anonim ***** válasza:
ha úgy döntesz kipróbálod, adataidat inkább mentsd le, hogy ha még se tetszene vissza tud rakni a régit
2016. jan. 7. 16:54
 5/11 k.patrik96 ***** válasza:
21%
Hülyeség ! Eddigi legjobb operációs rendszer, én is azt hittem hogy lassab lesz vagy bonyolult, de szerintem csak gyorsabb lett töle a kezelés felülete is jó és egyszerű. Le lehet tölteni ingyenesen is pl.microsoft oldalán
2016. jan. 7. 16:57
 6/11 k.patrik96 ***** válasza:
Ja egyébként a " gépházba " megtalálható az a funkcio is hogy nem kell formáznod semmit és nem veszik el semmid és magától win10-re teszi vagy ha akarod vissza win 7-re.
2016. jan. 7. 16:58
 7/11 meszike91 ***** válasza:

Hát nekem vegyes tapasztalataim vannak.

-A frissítés nálam nem sikerült, formáznom kellet az egész vicsit.

-Sok baj volt vele: nem nyílt meg a hangkeverő és a start menü. Állandóan fagyott, bizonyos alkalmazásokből folyamat kilépett.

-Ezután újratelepítettem. Azóta furcsa módon tökéletesen működik. Gyors és stabil.

2016. jan. 7. 17:25
 8/11 meszike91 ***** válasza:
*formáznom kellett az egész vincsit
2016. jan. 7. 17:26
 9/11 Jézus szolgája ***** válasza:

én a Windows7-et használtam,és a Windows 10-re váltottam,és nem bántam meg,pedig már rég ezt használom.

gyorsabb és stabil nem vesznek el róla semmi.

szóval csak jót tudok mondani róla,persze nem frissítettem mert akkor valóban vannak hibái.

de a tiszta telepítés -sel nincs gond.

szerintem próbáld ki de ha lehet a tiszta telepítést.

2016. jan. 7. 17:34
 10/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

(nem kenyérpiritón lesz nyugi :D)

lehet rá "illegálisan" (nem pénzért) letölteni rá dolgokat? pl utorrentről játékot

2016. jan. 9. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!