Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mennyi idő az, hogy valaki...

Mennyi idő az, hogy valaki elmerjen vállalni egy junior munkát?

Figyelt kérdés

Mindegy milyen nyelvvel, a lényeg a programozás.

1-2-3 év?

2016. jan. 24. 09:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Junior állás betöltéséhez csupán annyit kell tenned, hogy te írod meg a legkevésbé bénán az adott felvételi időszakban az első fordulós programozási teszteket.

Nyilván mindig csak 2-3 gyakornokot keresnek a szemeszter vagy nyáriszünet periódusra, de a felvételi tesztírást csak akkor indítják el, ha már jó 40 fő diák összejött, és közülük választanak a cégek.

Alapból ne reméld a folytatást, mert így nem koppanhatsz nagyon. Szabályszerűen mindenkit elküldenek a végén, és majd értesítenek, h jöhetsz tovább dolgozni, ha a következő felvételi turnus még náladnál is bénábban teljesített.

Nyugodtan le lehet pontozni, de ez az igazságon nem fog semmit se változtatni, mert én már 2 cégnél is állítottam és javítottam ki teszt kérdéssort, diákoknak.

2016. jan. 24. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!