UTorrent. Másnak is mindig elmegy a net miatta?
Figyelt kérdés
Amióta letöltöttem az uTorrentet, folyamatosan elmegy a net a gépemen. Valahogy nem kompatibilis ezzel a programmal. Így filmeket sem lehet letölteni net nélkül. Szóval letöröltem. És így normális lett a gép is. Másnak is van ilyen? Hogy lefagy minden a torrenttől? Esetleg tudtok más fajta letöltőprogramot ajánlani ami jó?2016. jan. 22. 22:02
1/8 anonim válasza:
Ez a torrent rendszer jellegéből fakad. Egyszerre rengeteg kapcsolatot kell fenntartania. Minden torrent kliens leterheli a hálózatot. Egyébként a qBitTorrent egy nyílt forráskódú ingyenes, reklámmentes megoldás, adj neki egy esélyt.
2/8 anonim válasza:
Én hosszú évek óta a μTorrentet használom, lehetőleg mindig a legfrissebb verziót, és még sose volt bajom miatta az internettel.
3/8 anonim válasza:
Rendszeresen, és csak a µTorrenttel. Mióta átváltottam Deluge-ra, sosem volt megszakadásom.
4/8 A kérdező kommentje:
Ès nCore-ról a Deluge-val is le lehet tölteni filmeket, ugye?
2016. jan. 22. 23:59
5/8 anonim válasza:
#4: Természetesen. Egyszerű, jól működik, nem pakol fel a gépedre kéretlen szoftvereket és reklámokat.
6/8 anonim válasza:
uTorrent is használható, csak nem szabad az újabbakat használni, mert azok már egy rakás ....
Utolsó stabil verzió a 2.2.1-es
Én most a Qbittorrentet tesztelgetem, ez is egész jónak tűnik.
7/8 anonim válasza:
Ja és vedd vissza a perkapcsolatok számát, mert a mezei routerek lehasalnak a több száz peer kapcsolattól.
8/8 anonim válasza:
Ez a legfrissebb stabil verzió, mi a baj ezzel? [link]
Nekem semmiféle szemetet nem rakott fel, semmi bajom vele, stabilan működik, reklám egy szál se (mert ki lehet kapcsolni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!