Utorrent közben szaggat a gép, Leírásban minden konkrét?
Sziasztok,
A problémám már 1 éve fenn áll:
Pontos diagnózis:
Laggol az egér
Laggol a gép
Laggol a hang és a kép videónál.
Eddig betudtam a rossz gépnek és a régebbi alkatrészeknek, azonban mostmár ezt nem tudom ennek felróni.
Mai nap folyamán(2016.01.12) átvettem az új gépemet melynek főbb adatai.:
Intel core-i5 4690k
Gigabyte GTX 970 Gaming 1 4GB
Gigabyte alaplap(z97 intel chipsettel)
Nos, és akkor jöjjön az amin a program fut:
120GB Kingstone SSD (ezen van a program)
2TB Toshiba 7200rpm-es winyó.(ide töltök le)
Nyilván, minden termék új, zsír új.
A Probléma korábbi gépemnél is fenn állt, csak mint fentebb jeleztem ezt betudtam az akkori gépem gyengélkedésének, azonban ezt mostmár nem lehet annak betudni(úgy érzem)
Problémára én megoldást nem találtam, ha valaki tud akkor segítsen!
Felesleges spameket nem akarok!
Üdv Dani.
A Windows teljesen Gyári(szkaszervízben lett összerakatva.) Eredetit tettek fel mindenből. Win 10 Pro
az utorrentet pedig a legfrissebbet a(z) utorrent(pont)com ról töltöttem le.
Egér és Billentyűzet fél éves, és régebbi gépnél a régi egér és billentyűzettel is laggolt.
Program ezen kívül nincs felrakva más. :( (totalcmd, google chrome)
A Gépben egy 600W Cooler Master dolgozik. A gépre ez az első saját telepítésű program, mivel enélkül más Progit elég nehezen tudnék beszerezni!
Eddig kommenteket köszönöm,! :)
28 mb most jelent pillanatban.
Megmérem a feszültséget köszönöm a tippet. :)
Ha utorrentet bezárom minden problémám megszűnik, most telepítek egy játékot, megnézzük annál fennt áll a a probléma(bár, a régebbi gép is vitte a játékokat akadás nélkül)
Köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!