Újra telepítettem a Chrome-ot de minden könyvjelzőm megmaradt. Akkor nem törlődött le?
Figyelt kérdés
Facebookon összeszedtem valami vírust kijelentkeztem, le futtattam a vírusirtót (AVG) de nem talált semmit, letöröltem Vezérlőpultban a Chromeot aztán újra telepítettem és most mikor újra megnyitottam minden benne van könyvjelzők, előzmények. Akkor nem törlődött le vagy mi történt? Hogyan védhetném meg facebookom és a gépem hogy ne legyen semmilyen vírus rajta?2016. jan. 22. 19:42
1/5 DjImipapa válasza:
A chrome pont arra jó, hogy ne vesszenek el a dolgok, védeni csak úgy, hogy nem szeded össze a szaros vírusokat, kell még egy jóféle víruskereső+adwkiller....ennyi.
2/5 gnoomage válasza:
A Chrome tudtommal elmenti a könyvjelzőket, nem csak a géped fogja tárolni. Ezt a google fiókodhoz csatolja. Ha belépsz a fiókodba elődobja a könyvjelzőket. De ez lehet csak nálam van, vagy csak én veszem észre hülyén.
3/5 anonim válasza:
Valószínűleg máshol tárolja a könyvjelzőket. Nekem Firefox-om van, maga a program a Program Files\Mozilla Firefox könyvtárban van, míg a beállítások a Users\%Username%\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles könyvtárban, vagy a Users\%Username%\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\xyyyyyyx.default\bookmarkbackups könyvtárban. Vagy az egyik csak mentése a másiknak, nem tudom.
4/5 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló nem szedtem még össze soha vírust,viszont most egy arab profilra kattintottam rá ami hozzá szólt egy csoportban az eladni kívánt dolgaimhoz,érdkelt hogy ki az de mint kiderült egy nem létező profil ami vírus :( hidd el én örülök neki a legkevésbé.
2016. jan. 22. 21:15
5/5 anonim válasza:
Az uninstall alapértelmezés szerint meghagyja a profilt, tehát a beállítások és a könyvjelzők pl. megmaradnak. A profil mappa általában mindig máshol van, mint maga a böngésző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!