Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért erőlteti a Microsoft...

Miért erőlteti a Microsoft annyira a Windows 10-re való frissítést?

Figyelt kérdés

Jelenleg Win8.1-em van. Nem mondom, utálom mint a szart, az XP-t ezerszer jobban szerettem, na de ez mellékes. Szinte minden nap felugrik egy ablak, hogy most frissítsek, vagy állítsam be a frissítés ütemezését. Tény, hogy a 10-es már csak jobb lehet a 8-asnál, (valóban et is hallom), de a Microsoft nem a jótékonykodásáról híres (legfeljebb ha le tudják vonni a adóból).

Mi itt a buktató, az "apróbetűs rész", amiről nem tudok?

2016. jan. 22. 12:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nézd végig jól a beállításokat, mert a végén még a te gépedről fogja letölteni a többi felhasználó a frissítéseket
2016. jan. 26. 14:32
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező látom baromira félős vagy.. Én bő 1 hónapja használok 10-et, és SEMMMMMMMI baja sincs vele, csak az ilyen "tutyimutyik" el híresztelik hogy mennyire lassítja gépet stb stb... NYUGODTAN frissítsed, vagy van még egy lehetőség, az hogy nem, de akkor ne nekem nyavígoljá' hogy megszűnt a terméktámogatás, vagy mit tudom én, és nem tudsz rá frissíteni ;)
2016. febr. 1. 16:07
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a hasznos tanácsát, végül váltottam, de nem minden tetszik.

Kedves Dávidka!

Stílusodból látom, hogy már nagyon sok évet megéltél, és igen nagy emberismerettel rendelkezel. Tudod, mi a félelem, a bátorság, a hülyeség és a bölcsesség között a különbség.

Nem is amiatt tartottam az átállástól, mert lassítja vagy nem, ha figyelmesen elolvastad volna, a kérdésem, a megjegyzésemet és a hozzászólásomat, akkor rájöhettél volna, hogy egy mérlegelés előtt álltam.

Azt látom, hogy nem vagy tutyimutyi, ezért bízom benne, hogy lendületesen nekiesel a nyelvtankönyvednek, hogy kikeresd az igekötőkkel kapcsolatos helyesírási szabályokat, bár talán jobban járnánk, ha analfabéta lennél.

Hidd el, nem fogok "nyavígolni", és ha "nyavígolnék" is, te lennél az utolsó, akinek ezt tenném.

A Win8 támogatása eltart még egy ideig, szóval ettől nem kell félnem, és felhomályosítalak, hogy a "nyavígoláson" túl vannak más lehetőségek is, pl. a LINUX alapú operációs rendszerek.

Köszönöm értékes hozzászólásodat, érdemed szerint értékeltem. :)

2016. febr. 2. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!