Miért erőlteti a Microsoft annyira a Windows 10-re való frissítést?
Jelenleg Win8.1-em van. Nem mondom, utálom mint a szart, az XP-t ezerszer jobban szerettem, na de ez mellékes. Szinte minden nap felugrik egy ablak, hogy most frissítsek, vagy állítsam be a frissítés ütemezését. Tény, hogy a 10-es már csak jobb lehet a 8-asnál, (valóban et is hallom), de a Microsoft nem a jótékonykodásáról híres (legfeljebb ha le tudják vonni a adóból).
Mi itt a buktató, az "apróbetűs rész", amiről nem tudok?
Köszönöm mindenkinek a hasznos tanácsát, végül váltottam, de nem minden tetszik.
Kedves Dávidka!
Stílusodból látom, hogy már nagyon sok évet megéltél, és igen nagy emberismerettel rendelkezel. Tudod, mi a félelem, a bátorság, a hülyeség és a bölcsesség között a különbség.
Nem is amiatt tartottam az átállástól, mert lassítja vagy nem, ha figyelmesen elolvastad volna, a kérdésem, a megjegyzésemet és a hozzászólásomat, akkor rájöhettél volna, hogy egy mérlegelés előtt álltam.
Azt látom, hogy nem vagy tutyimutyi, ezért bízom benne, hogy lendületesen nekiesel a nyelvtankönyvednek, hogy kikeresd az igekötőkkel kapcsolatos helyesírási szabályokat, bár talán jobban járnánk, ha analfabéta lennél.
Hidd el, nem fogok "nyavígolni", és ha "nyavígolnék" is, te lennél az utolsó, akinek ezt tenném.
A Win8 támogatása eltart még egy ideig, szóval ettől nem kell félnem, és felhomályosítalak, hogy a "nyavígoláson" túl vannak más lehetőségek is, pl. a LINUX alapú operációs rendszerek.
Köszönöm értékes hozzászólásodat, érdemed szerint értékeltem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!