Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Érdemes illesztőprogramot...

Érdemes illesztőprogramot frissíteni?

Figyelt kérdés

Üdvözletem! Van egy Asus laptop a54hr-so103d típus.

Feltettem rá a win 10 64 bit-pro op rendszert! Windows update-t futtattam összeszedett minden illesztőt! Tökéletesnek látszik a működése! Iobit Driver booster ,és társaival érdemes-e kerestetni újabb illesztőket vagy ne foglalkozzak vele. A válaszokat előre is köszönöm.

2016. jan. 21. 18:09
 1/2 DjImipapa ***** válasza:
Az ilyen driver boosterek több kárt csinálnak, mint hasznot... gyári update futtatása néha lehetséges, ám leginkább felesleges....nálam legalábbis 2 éve semmit se frissítettem, kivéve a videókártyát(azt alapból a Catalyst felajánlja), sok értelmét igazán ennek se láttam.:()
2016. jan. 21. 18:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is:

[link]

Továbbá: én 3 éve használom több, mint 23 gépen az IObit programját, eddig egyetlen géppel volt problémája, egy közel 11 éves notebookkal. A jelenlegi konfigurációknál semmiféle hátrányt nem tapasztaltam. DirectX update, C++ update, USB port update manuálisan nem letölthető. Ha tudod használni, nem okozol kárt vele.

2016. jan. 21. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!