Akinek meg van a win 8.1 az frissíthet windows 10-re? (én igazából tiszta telepítést szeretnék végezni)
Figyelt kérdés
Nagyon "hülye" cég ez a microsoft. Meg van a 8.1, de vissza akartam velük bótolni a win7-re. Nem engedig sajnos, pedig még rá is fizettem volna. Úgy hallottam 8.1-ről ingyenes a frissítés a 10.-re. De én tiszta telepítést szeretnék csinálni. Azt hogyan kell? a 8-as kódját elfogadja a win10?2016. jan. 20. 16:54
1/3 anonim válasza:
Mit értesz tiszta telepítés alatt?
2/3 A kérdező kommentje:
Azt hittem ez világos... Szóval az hogy nem csak simán a netről lefrissítem a a 8.1-et a 10-re, hanem pl. dvd lemezről tiszta telepítést csinálok. Én utóbbit szeretném csak nem tudom hogy így van-e lehetőség telepíteni.
2016. jan. 20. 17:14
3/3 anonim válasza:
A 1511-es verzió óta elfogadja a windows 8.1 kulcsokat, szóval csinálhatsz nyugodtan tiszta telepítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!