Nem úgy volt, hogy akiknek eredeti Windows 7 vagy 8 van a gépén, ingyen frissíthet 10-re?
Nekem Windows 8.1 van a gépemen. A rendszer eredeti. Egy számítástechnikai üzletben vásároltam még régebben.
A Windows 10 frissítést már elég régóta jelzi, de eddig nem foglalkoztam vele.
Tegnap gondoltam kipróbálom. Elindítottam a frissítést, fel is ment. Tegnap működött is rendesen, ma viszont egy felirat fogadott a jobb alsó sarokba. Azt írja, hogy Aktiváljam a rendszer a gépházba.
Bemegyek a gépházba, és ott azt írja a termékkulcs blokkolva van, és felajánlja hogy vegyem meg 40 ezer forintrét.
Ez most mi? Nektek ingyenesen frissült? Mit rontottam el?
Most visszaraktam a Windows 8-at. Az működik.
inkabb vard meg még kijön egy service pack win 10 re addig egy selejt marad
ha meg minden aron akarsz win 10 et ne mas rendszer(win7/8/8.1) alol frissitsd
letoltod az ISO fajlt pendrive vagy dvd és tolsz neki egy tiszta telepitest (megj.:amelyik particiora akarod azt teljesen formazd le)
ha olvastad volna a frissiteshez valo programot (GWX.exe)
ott le van irva hogy csak 1 évig ingyenes (win 10 megjelenésétől számolva) megj.: nem mindegyikhez van leirva altalaban elo kell kotorni az apro betus resznel
amugy ha letoltod es ugy telepited akkor tobb ertelme van (feltéve ha Win Insiderre jelentkeztél) de szerintem varjal egy javitócsomagot először hozzá aztán telepitsd
megj.:ha win7/8/8.1 alol frissited sokszor nem telepul rendesen es az adatoknak vége,elszáll mint a füst
TORT win alol is csak egy evig ingyenes ugyanaz mint a jogtiszta egy evig aztan fizetne kellesz erte
3 éve vettük a win 7 progit. Akkor win 8-at telepítünk a gépre, nem fogadja el a win 7 termékkulcsát?
Valahol azt olvastam, beírhatjuk, és hivatalos az porendszerünk.
( arra gondoltam letöltenénk a netről 1 win 8 - at. és a win 7 kulcsával regisztrálnánk. átlag felhasználó nem telepít évente újabb wint. se pénze se ideje, talán nem is ért hozzá. bocs ha témát váltottam )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!