Miért nem tudok egy bizonyos programot telepíteni az egyik partícióra, a másikra viszont igen?!
A Win7 parton használom a Cubase SX zeneszerkesztőt, fel akartam tenni az XP partra is, telepítés után kéri a gép újraindítását, majd mire elindítanám magát a szoftvert, azt írja ki;"File SYNSOACC.DLL does not have expected interface"
Aztán ezt; "Runtime Error! bla-bla-bla CubaseSX3.exe
This application has requested the runtime to terminate it in an unusual way"
?!?!Nem értem......Ugyanarról a telepítőlemezről van szó, mint amit a Win7-nél használtam, sőt, a másik gépen, amin ugyanaz az XP fut, mint a kérdéses másik gép-partíción, szintén gond nélkül feltelepült a Cubase, nem értem, ide miért nem?!
google fordító:
File SYNSOACC.DLL does not have expected interface
Fájl SYNSOACC.DLL nem várt interfész...
This application has requested the runtime to terminate it in an unusual way
Ez az alkalmazás kérte a runtime, hogy véget ér ez a szokatlan módon..
Windows xp rendszeredben vannak hibák, általában a regisztrációs adatbázisból hiányzik a fent említett dll fájl elérhetősége vagy használatának a módja.
Telepítsd újra a windowst ( frissítés funkcióval), vagy állítsd vissza a rendszert egy előző állapotra ( rendszer visszaállítás).
Köszi szépen!
Nincs más mód? Néhány hete raktam újra a gépet, service pack 3-as csomaggal frissítve..........játékok, vagy bármilyen más szoftver hibátlanul fut ezen a parton, csak a Cubase-t nem akrja! Szerintem felesleges "csak" ezért újrarakni az oprendszert.............
Szia! Előző vagyok.
Bocs, hogy csak most tudok válaszolni......
Keress rá az interneten a DLL-re, töltsd le, és másold be a windows/system32 könyvtárba (lehetőleg ugyanazon a néven :-) ).
Ha ez sem javít a problémán:
Nézd meg, hogy a progi milyen egyéb szoftvereket kér a helyes futásához. Lehet, hogy ezek közül valamelyik hiányzik, vagy sérült. Érdemes a direcX-et, Java-t, Codec-packokat újtarakni, illetve a drivereket is frissíteni.
Ha még ezután sem lesz jó a progi, kénytelen leszel újrarakni a windows-t , sajnos.....
Jó tanács:
Ha újra kell telepítened, olyan windows-t használj, amit nem buheráltak meg ( nem változtattak meg semmit,nem töröltek ki belőle semmit és nem is raktak plusz progikat hozzá...)
előző vagyok....
jó pár oldal elolvasása után sem lettem okosabb:
Az egyik emberke elindította kompatibilitási módban, akkor tudta használni.
a másik emberke feltelepítette a legfrissebb verziót, letörölte, de az uninstallja befagyott, azóta tudja használni a progit...
Olvasd el a következő fórumot, lehet, hogy találsz rajta használható ötleteket:
remélem, segít :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!