Windows 7 Ulrimate-t egy külön partícióra szeretném telepíteni. Hány GB-os legyen az a partíció?
Figyelt kérdés
Ugye 16 GB-ot foglal, és mondjuk 20-25 GB elég neki, vagy "azt kifogja nőni" ?
És amikor telepítem ugye akkor kell beállítani a partíciókat. Beállítom, majd oda felmegy és a másikra a programok.
Még nem telepítettem külön part-ra.
2010. júl. 21. 16:47
1/6 anonim válasza:
20 is elég, ha biztosra akarsz menni 30.
3/6 anonim válasza:
ht először a windowsmérete
+a memóriádmérete(a memóriát a C-re töltibe)
+ a dokumentumok mappa
ht ajánlom hogy 30-35re tedd
ja és ha a memóriát nemtudja már betölteni a C-re akkor csak kevesebb memóval futsz
5/6 A kérdező kommentje:
Most akkor nem úgy van mint ahogy a 18:04 írta ?
Szerintem hagyok neki úgy 30 GB-ot, mivel a felhasználó képeit, videóit, zenéit is azon a meghajtón tárolja, ahol a windows van, és bár a Filmeket egy külső HDD-n tárolom, a kisebb videók így is 4GB-ot foglalnak.
2010. júl. 21. 21:39
6/6 anonim válasza:
Nem egészen úgy van. A felhasználói mappák és a virtuális memória simán áthelyezhetők másik meghajtóra. A hiberfil.sys ugyan nem helyezhető át, de ha kikapcsoljuk a hibernálást, nyugodtan törölhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!