Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » SSD formázása illetve új op....

Alex.and.3r kérdése:

SSD formázása illetve új op. Rendszer feltelepítése?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni abban hogy kb. egy hónapja vettem egy SSDt (Samsung 850 EVO) mivel megtetszett h gyors és persze h halk is, a baj ott volt h kvára de rosszul csináltam a telepítést. Apám DELL laptopját amin Win7 ultimate van, leklónóztam és ez van most jelenleg használva, de ugye a klónozással 60 Gb-nyi mappa és minden más is jött amire nekem nincs szükségem mivel asztali pcm van és amúúúgy is fölöslegesek ezek a fileok és ezeket egy újratelepítéssel vagy valahogy szeretném eltüntetni ha lehetséges. Maga a win7 fut bár mivel klónoztam igy egyfolytában feldobálja h szoftver hamisítás áldozata lettem :D na meg a gyári háttereket pár perc után lecseréli fekete háttérre. Tanácstalan vagyok mert ahogy itt olvasgattam a komikat látom h sokan benne vannak mindenféle állítgatásban és tudják mit kell csinálni, hát én sajnos nem, légyszíves segítsetek nekem :)

Előre is köszönöm a válaszokat.

2016. jan. 17. 04:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Koszi a linket kiprobalom, ma elvileg megprobalkozunk egy pendriveos megoldassal amirol kilett irva a dvd, remelem az mukodik ha nem akkor kiprobalom amit tanacsoltal :-) szep napot es remelem sikerul alkotni valamit mert mar zavar ez a dolog.
2016. jan. 19. 00:56
 12/12 Qasimodo válasza:

Mivel hamis a hetesed, nyugodtan letilthatod a szoftvervédelmet és az utána következő platformot is.

kereső:msconfig:szolgáltatások

És láss csodát....

2016. dec. 2. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!