Hogy használaton kívüli programok vannak a gépen, mennyire zavar be pl. a letöltési sebességbe?
Köszönöm szépen!
A Media Playert egyelőre hagyom, mert csak hangoskönyvek lejátszására használom. Akkor a Codec Pack is maradjon?
Bocs, ha ez már visszaélés a türelmeddel.
A codec pakkal terhelt MS média playeres megolást én nem szeretem nem is használom.
Ahogy #7-es válaszoló is, én is VLC-t javaslok, ami tartalmaz mindent ami a lejátszáshoz kell, nem kell neki win codec packot telepíteni. De a kettőt párhuzamosan is használhatod ha uninstall előtt előbb kipróbálnád a VLC-t (vagy más média lejátszót). később pedig leszedheted a packokat.
(Sajnos a rendszerkomponenseket is érintő telepítés és törlés gyakran aláássa a rendszer integritását)
Akkor én nem állok neki hályogkovács módjára ezt a "cserét" végrehajtani. A lemezkarbantartó futtatása nagyon kellett. Talán így már kihúzom vele egy újabb használt gépig, ami az op. rendszer miatt is aktuális.
Nagyon szépen megköszönöm mindkettőtök segítségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!