Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy lehet egy adott online...

Hogy lehet egy adott online rádióhoz indítóikont létrehozni az asztalon?

Figyelt kérdés
Egy olyan rádióról lenne szó -nem tudom szólnak-e érte az Adminok ha nevén nevezem- amit Édesanyám szívesen hallgatna,de csak neten keresztül lehet hallgatni. Ő viszont nem igazán ért a géphez csak a legalapabb dolgokat tudja, és gyakran van egyedül itthon.
2016. jan. 16. 09:09
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni hogy Chrome-ban.
2016. jan. 16. 09:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Én csak úgy tudom megcsinálni, hogy a parancsikon megnyitja az adott oldalt ahol automatikusan elindul a lejátszás, de úgy szeretném, hogy ne nyisson meg semmilyen internetes oldalt, hanem csak ráklikkelve induljon el a lejátszás. Vagy ehhez külön alkalmazást kell telepíteni?
2016. jan. 16. 09:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Úgy oldottam meg , hogy a gyorshívóra elmentettem ( én se sokat értek a nethez)

Operát használok , de asszem , ez a lehetőség megvan pl. a Chrome-on is.

Ha a böngészőt meg tudja nyitni (márpedig az egyetlen kattintás),

további egy kattintás , és máris szól.

Nincs valami "kedvencek"-sáv ? Valami könnyen nyitható mappa ?

Egyénként nem tudom , ha erről a rádióadóról van szó , de Édesanyádnak és

mindenkinek figyelmébe ajánlom , aki a zenét is szereti , nem csak a dobgépet! :)

[link]

[link]

2016. jan. 16. 09:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem, ez egy régebbi zenéket játszó adó. Úgy nekem is megy hogy megnyitja az oldalt, de mivel eléggé szegényes a gép erőforrásai (régi gép még XP fut rajta, mert már a 7-et sem bírja) gondolom az tovább gyengítené, ha folyamatosan meg lenne nyitva egy oldal csak emiatt. Vagy ez teljesen mindegy annak a tükrében hogy mindkét esetben online kapcsolatra van szükség?
2016. jan. 16. 09:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos , akkor egyáltalán nem tudok segíteni. :(

De a további megoldások szakavatottaktól engem szintén érdekelnek.

( Popularis-on egyébként sok rádióadó elérhető...nem csak a RádióGold. )

Nekem fenn a gépen még egy vlc Media Player - féle program is : asszem , azzal tud még zenét hallgatni az , aki ért is az alkalmazásához.

(Én sajnos nem , én a a böngészőről elérem azt , ami egész napos "háttárzajként" szolgál.)

[link]

2016. jan. 16. 09:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ezt kirakod parancsikonként az asztalra.

katt rá akkor bejön böngészőben és akkor csak a csatorna nevére kell kattintania és máris indul.

Feltéve hogy köztük van amelyiket hallgatni szeretné :)

2016. jan. 16. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!