ZDOOM: The Ultimate Doom: Hogy játszok multiplayeren?
Nos tehát, az öcsémmel szeretnék lanon vagy online játszani az Ultimate Doommal, viszont fogalmam sincs, hogy nyissak egy hostot és egyebek. Valaki le tudná nekem írni lépésről lépésre, hogy tudnánk az öcsémmel egy wifi-ről játszani?
Elmondom én hogy csináltam. A zdoom mappájában nyitottam egy notepadot, beírtam, hogy: zdoom -host 2 -warp 01 -skill 4
elmentettem .bat fájlként, és ha ezt megnyitottam, el is indult, mindent "check"-elt, majd "Waiting for players"-ként várt. Ergo most én hostoltam és várta a másik játékost.
Az öcsém gépéről szintén a zdoom mappájában nyitottam egy notepad-ot, beírtam, hogy: zdoom -join 0.0.0.0
Majd elmentettem .bat fájlként, megnyitottam azt és szintén minden rendben volt, csakhogy ő "Waiting for host"-ként várta a hostot és így egyik gépről sem indult el. Csak keresték egymást.
Próbáltam saját IP-t írni, próbáltam a 192.168.0.1 IP-t, próbáltam 192.168.0.2 IP-t, majd gondoltam a tűzfallal lehet gond, így mind a két gépen engedélyeztem a zdoom.exe-t, de végül így sem találtak egymásra.
Végül letöltöttem a ZDL programot, viszont azzal is elindult mind a két gépről, de szintúgy nem találtak egymásra, mind a két gépről csak waiting-eltek.
Ha valaki tudna segíteni és ért az ilyenhez, kérem részletesen hogy ezt írja le. Előre is köszönöm! :)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!