Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi az ami zabálja a fizikális...

Mi az ami zabálja a fizikális memoriamat? A feladatkezeloben osszeszamoltam és csak 700 MB nak kellene lenni a 2 GB bol.

Figyelt kérdés
Ehhez képest 1,7 GB on fut. Hogy és mit tudnék ez ellen tenni? Nagyon idegesítő hogy két játék párhuzamos futtatasa alatt az egyik osszeomlik, régen még bírta, nem volt ilyen probléma
2016. jan. 15. 17:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Összes feladatot megjelenítetted? Továbbá az csak a személyes munkakészlet, nem a végrehajtási. Ha már tudod, hogy mi az a feladatkezelő, akkor gondolom a futó folyamatokkal is tisztában vagy. Skype auto update, Flash player update, stb-k mind-mind eszik a memóriádat. Továbbá hány futó folyamatod van? 98, 54, 38? Nem mindegy.

Nekem 50 folyamat van, de abból is 11 az illesztőké + ATK package-é. Ezek kellenek, így 890MB az alap 64 bites Windows 7 fogyasztásom.

Ha kézileg szeretnél letiltani folyamatokat, pl.: nem hiszem, hogy lesz intelligens kártyád, stb. Akkor azokat a Felügyeleti eszközökben megteheted. Számítógép-kezelés, Szolgáltatások, Feladatütemező, itt kapcsolj ki olyat, ami számodra nem kell. De csak ha értesz hozzá. Ha nem, akkor kérj meg egy ismerőst, aki ért a gépekhez.

2016. jan. 15. 18:02
 2/3 A kérdező kommentje:
az összes futó program ki van pipálva, ha összeszámolom az max 200mb, ehelyet már 91% os a ram használat folyamatosan.
2016. jan. 15. 18:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Memory leak-et okozhat a Windows update is, állítsd manuálisra, majd indítsd újra a gépedet. Ha így is ugyanolyan, akkor sajnos én többet nem tudok. Vírust nem ismerek, ami memóriát szivárogtatna. Anno laptopok esetében a Synaptics Touchpad driver okozott 1-1,5 GB-os memória leak-et.
2016. jan. 15. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!