Milyen Linuxot ajánlanátok gyengébb gépekre?
Figyelt kérdés
Pl 1giga ram, 128-as videókártya. A kereskedés által telepített Ubuntut nem bírja (Win7 meg megy rajta...), vajon lehet 64bitest tettek rá?
Milyen Linux van, amit elbírna?
2016. jan. 11. 15:07
21/28 A kérdező kommentje:
Köszi, pár napig anno használtam Debiant, most frissítettem, hátha jó lesz, ha meg nem, akkor próba... A laptopomon Mint Cinnamon van, szinte kifogástalanul működik.
2016. jan. 21. 20:03
22/28 anonim válasza:
A stable kiadásban már szinte kínosan ügyelnek rá , hogy minden jó legyen:)
Mintnek a cinnamon az alapértelmezett felülete , nem csoda , hogy azzal a legstabilabb , ám nem szoktam ajánlani mert az erőforrásigényeihez képest a tudása alacsony , de ha neked megfelel akkor használd:)
23/28 anonim válasza:
Debian-ra majd előbb-utóbb azért térj át ha már jobban megy,mert ezek az Ubuntu fork-ok képesek érdekes dolgokat művelni.
24/28 A kérdező kommentje:
Telepítettem Debiant. A Mint mintha gyorsabb lett volna, de más a probléma: a böngészőt hogy lehet kitenni az asztalra? Ha csak simán áthúzom, akkor egyszerűen megnyitja... Már a kukát és a saját mappát kitettem, de a böngészőre nem tudtam rájönni.
2016. jan. 22. 18:40
25/28 A kérdező kommentje:
JA, ez azért lenne lényeges, mert anyámék használják azt a gépet :D
2016. jan. 22. 20:28
26/28 anonim válasza:
Biztos gnome 3-al telepítetted:) Nos azon nincs erre lehetőség.
Alaprendszer telepítése után felajánlotta neked , hogy válassz több asztali környezet körül , ott a gnome3 helyett egy másikat kellett volna kijelölni.
27/28 anonim válasza:
Tedd fel helyette az xfce-t , ott lesznek rendes testreszabási lehetőségek.
28/28 Tom Benko válasza:
@Round Robin: Ilyen alapon az Arch sem disztró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!