Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Visual Studio lassú telepítés?

Visual Studio lassú telepítés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem egyszer telepítettem már Visual Studio-t és átlag 15 perc alatt fel is ment mindig.

Újra kellett ma rakni a gépem. Kb mindennel kész voltam 30 perc alatt (OS telepítés, programok telepítése stb), aztán jött a VS...

7 órája telepíti. Nekem még ma nagyon fontos lett volna de úgy látszik erről ennyit.

Valami ötlet mi lőtte? Valamikor kb 2 óra után leállítottam a telepítést, letöltöttem mindent amit telepített, nyomtam egy CCleaner-t, meg egy restart-ot, de aztán újból nekiláttam, azóta is megy.

Nem a géppel van a gond, és nem is az internet sebességgel.

Előre is köszönöm az ötleteket

UI.: amiket neten találtam mind kirpóbáltam

2016. jan. 10. 21:48
 1/3 A kérdező kommentje:

"letöltöttem mindent amit telepített"

LETÖRÖLTEM mindent amit telepített... :)

2016. jan. 10. 21:51
 2/3 anonim ***** válasza:

hát nem tudom a 15 nekem is nagyon sokáig telepített

(azt hozzá teszem hogy a vs-em eredeti)

szerintem a telepítő lehet a ludas vagy nem tudom... esetleg most kiválasztottál valami olyan kiegészítőt amit eddig még nem és annak a telepítése hosszú

2016. jan. 10. 22:15
 3/3 A kérdező kommentje:

Végül meguntam a dolgot, és előkapartam a mappáim legmélyebb bugyraiból egy 2013-as telepítőt, ez percek alatt települt :)

Köszönöm a választ azért :)

2016. jan. 10. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!