Sims 4 nagyon lassú telepítés?
Figyelt kérdés
Betettem a cd-t, kiválasztottam a nyelvet meg mindent amit kell, aztán felugrott egy kis ablak, ami mutatja, hogy hol tart a telepítés.. De azt írja, hogy másolás, és már 4órája csinalom ezt, de még csak 3% töltődött.. 300Mb sincs még kész, a 8Gb-ból... Normális hogy ennyire lassú? Vagy hogy másolást ír?2015. máj. 15. 19:01
1/7 anonim válasza:
Nem az, nem szokott vicceskedni az olvasó? Az is lehet, hogy a lemezzel van gond, szerintem töltsd le originből, az a legegyszerűbb.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, eredeti
Es mar nem toltom le originbol ha mar megvettem boltba.. Nem koltok ketszer ra plane ha meg felesleges is lesz
2015. máj. 15. 19:30
4/7 anonim válasza:
Nekem lassú volt..de vegulis meglett :)
5/7 anonim válasza:
Nem is azt írtam, hogy vedd meg originen is, hanem hogy originről töltsd le, a kettő nem épp ugyanaz. Bepötyögöd a dobozban található kódot és tada, hozzáadja a játéklistádhoz, és már töltheted is.
6/7 A kérdező kommentje:
Mar originbol toltom le, de az meg lassabb:(
2015. máj. 17. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!