Miért telepít/töröl a gépem ilyen sokáig programokat?
Jelenleg 50GB a "C" és 5.95GB szabad hely van.
Reg cleanert futtattam már, de nem segített. :(
Volt már több szabad hely is, kb 15giga de akkor is a probléma jelen volt!
cc cleanert próbáltam már, törölt sokmindent, de az eredmény még ugyanaz. Elvileg a hdd sentinel szerint 100%-os a vinyók.
Minden HDD(2) és DVD(1) satás a gépemen már nincs IDE kábel!
Az igaz hogy az egyik HDD kicsit már hangos, de akkor ha HDD gond lenne esetleg lassúak lennének a programok is nem? Pedig elég hardverigényes programokat használok (Adobe photoshop, after effect, vegas pro...stb)
Win töredezettségmentesítő szerint persze minden ok nem kell töredezettségmentesíteni.
probléma ugyanaz. Most mélyebben beletúrtam magam a dolgokba, és úgy veszem észre hogy a "beragadt program" okozza.
A cod2 játékot már egy microsoft fixit tool segítségével sikerült letörölnöm, de még mindíg nehezen töröl. Most is egy google earth progit is 5perce csak töröl...
Ez a kép fogad meg a "homokóra"
Hmm megvan a megoldás, csak rossz helyen kerestem! :D
Sajnos ez a probléma nem csak nálam fordult elő. (nekem ugyan most ez szerencse)
A közvetlen oka a problémának az én esetemben a Volume Shadow Copy Service (VSS), amely valamilyen kifürkészhetetlen okból leállt. Ez a szolgáltatás szükséges a rendszer-visszaállításhoz, és a legtöbb telepítő elindít egy visszaállítási pontot. A telepítés vár erre a visszaállítási pont létrehozására egy hosszú ideig, és csak azután folytatódik a telepítés/törlés ha visszaállítási pont létrehozása sikertelen. Sajnos a telepítő nem ad hibaüzenetet erről a hibáról.
Alapból nem tudtam rendszer visszaállító pontot sem létesíteni.
Ezzel (is) lehet ezt a problémát fixálni. (bár a nod32 nem engedte megnyitni az oldalt veszélyes oldalnak nyilvánította)
A másik a windows7 manager, amiben szintén szerepel a fix it a képen látható ponton! :)
Restart után 2-3 másodperc alatt törölt is már programot, és már a rendszervisszaállítás is megy!
Köszönöm, hogy szántál rám időt és hogy ötleteket adtál! ;) Teljesen véletlenül találtam rá a megoldásra. :)
Ja igen ha esetleg valakinek ilyen problémája lenne a windows7 manager honlapja itt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!