Leegyszerűsödött a windows többi lent:::? :::
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek. Nemrég frissítettem win10 re de már előtte is fenn állt a probléma: pl amikor bekapcsoltam a gépet akkor a belöltés (karika) nem forgott meg amikor kijelölök az egérrel akkor a rendes keret helyett csak pontozott keret jelenik meg. és még sok más. kérlek segítsetek valahogy visszaállítani. Egyébként ha jól emlékszem akkor akkor kezdte amikor feltelepítettem a teamviewert2016. jan. 9. 15:52
1/2 anonim válasza:
Először távolítsd el a teamviewert, csak hogy biztosan az okozza-e. Egyébként meg win 10-re frissítés után nem árt egy tiszta telepítést megcsinálni a problémák elkerülése érdekében.
2/2 anonim válasza:
Nekem is voltak ilyen problémáim win10-re frissítés előtt!
2 lehetőség is van!
1.Egy bcdedit/deletevalue {default} numproc (ezt egy rendszergazdai parancssorban kell elvégezni)
2.Ahogy én is csináltam a win10-re frissítéskor egy tiszta telepítést választottam mert még sok hibája van a win10-nek! Tehát nem árt biztosra menni azzal sem hogy a TeamViewer okozza ezeket a problémákat!Továbbá lehet hogy a ram-mal van gond ami azt jelenti hogy sérült vagy kevés! Adhatsz még a gépbek több virtuális memóriát talán az segít( [link] ) Annyi ezen a linken a különbség hogy ez win7-tel mutatja be! A megoldás annyi hogy az 1. lépésnél az "Ez a gép"-re jobb klikkelsz és ott mész a tulajdonságogra!
Remélem tudtam segíteni :) Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!