Windows XP újratelepítésénél nem tudom telepíteni a driver lemezt, mi lehet a megoldás?
Segítséget kérnék Windows XP újratelepítésében
A gépemet újra szerettem volna telepíteni, mert több éve nem volt bekapcsolva. Eredeti jogtiszta programok vannak rajta. Windows XP home professional.
Az XP-t újratelepítettem, de internetet nem tudok rá varázsolni. Újratelepítés előtt működött. A driver telepítő lemezt nem tudom elindítani. Az eszközkezelőben mutatja, hogy az egyéb eszközök - Ethernet vezérlő,(-Multimédiás audióvezérlő,-SM buszvezérlő,-Videovezérlő) nem működik megfelelően. Ez ezért van, mert nem tudom a telepíteni a driver lemezét sehogyan sem.
Tud valaki segíteni?
Amit próbáltam:
- a telepítő lemez másik gépen elindul rögtön
- telepítőlemezt átmásoltam USB-re onnan sem indul el a telepítő . Nem ismeri fel a gép a D meghajtót
- másik telepítő lemezt készítettem, arról sem indul el.
- az XP-re SP1 csomagot frissítettem
Ilyen hibaüzenetet is küld: Az eljárás belépési pontja (EncoderPointer) nem található a DLL-ben (Kernel32.dll)
"Windows XP home professional."
ilyen nem létezik!
(vagy Home, vagy Pro)
egyébként XP-re, első legyen az SP3 telepítése, + a támogatás megszűntéig kiadott összes kiadott kritikus frissítés telepítése!
Ethernet kártya gyártója és típusa?
...az Alaplapod gyári telepítő CD-jét használod a driverek telepítéséhez?
még 1!
Tiszta telepítéssel, formázott meghajtóra telepítetted az XP-t?
SP3-at mindenképpen telepítsd!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!