Ha az Avast Premier vírusírtó lejár, akkor utána csak fizetősen működik tovább?
Figyelt kérdés
Már több éve Avast vírusírtót használok. Eddig ha le is járt, elég volt regisztrálni vagy csak rákattintani az ingyenes verzió használatára és ekkor egy lebutított, de működő vírusírtót használhattam. Csakhogy most már úgy tűnik számomra, hogy az ingyenes időszak véget ért. Merthogy megint eljutottam oda, hogy lejárt az Avast-om, de sehol egy opció, ahol ingyen használhatnám tovább, hanem innentől már csak fizetős opciók ugranak fel, úgymint "Frissítés Internet Security / Premium változatra" vagy "Előfizetés 1/2/3 évre", de sehol nincs regisztráció vagy ingyenes verzió használata, ráadásul eléggé idegesítő az állandó "Ön nem védett" üzenet a képernyő jobb alsó sarkában. Viszont érdekes módon a víruskeresés és -irtás funkció működik. Akkor most mi van?2016. jan. 8. 16:06
1/1 anonim válasza:
Sztem menj el egy gépeshez és rakass rá egy vírusírtót. Nekem Panda Free Antivirus van (ne tévesszen meg a neve). 2000 és 5000 Ft között megvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!