Flash! kérdése:
Avast, adblock plus, malwarebytes eggyütt jó? Ha malwarebytes-ról lejár a trial idő és megszűnik a valós idejű védelme, utána van értelme hogy fentmaradjon? Ami funkciókat nem tilt azok hasznosak még?
Figyelt kérdés
2014. jún. 9. 21:44
1/7 anonim válasza:
malwarebytes és avast egymást üti HA VAN VALÓS IDEJŰ VÉDELEM!
ez fontos! malwarebytes pont akkor lenne jó ha free-ben használnád... (valós idejű védelem nélkül)
mert így 2 víruskereső egy gépen nem fér meg egymás mellett
2/7 A kérdező kommentje:
Értem, akkor fenthagyom az avastot. Lehet hülye kérdés de az avast antivírus free korrekt védelmet tud nyújtani?
2014. jún. 9. 22:13
3/7 anonim válasza:
Az Avast lesz a valósidejű védelem,az Adblock plus egy hasznos reklámblokkoló böngésző kiegészítés,az ingyenes Malwarebytes verzió pedig nagyon jó második vonalnak,időnként nem árt azzal is átnézetni a gépet.Nincs ezekkel gond,jól megférnek egymással.Első jól mondja 2 valósidejű ne legyen.
4/7 A kérdező kommentje:
Vagy mehet mindkettő csak a malwarebytes nem valós idejű védelemmel?
Vagy felesleges mind2 fentlegyen?
2014. jún. 9. 22:15
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen és mennek a zöld kezek is:)
2014. jún. 9. 22:18
6/7 A kérdező kommentje:
hú és még1 kérdés, az adblockot valamiért kikapcsolta gép és mostmár jönnek a reklámok megint, nem találtam a beállítási lehetőségeket, mit kellene csinálni vele,hogy újra tiltsa?
2014. jún. 9. 22:21
7/7 A kérdező kommentje:
Na mióta kérdeztem megjavult...
2014. jún. 9. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!