Egy kb 10 éves régi játékot keresek, leírás?
Figyelt kérdés
Windowson játszottam vele nagyjából 10 éve +-2 év, a játék olyan volt, hogy volt egy nagy téglalap alakú terület, azon belül ilyen szörnyek és én csak a téglalap szélén tudtam mozogni. Ha megnyomtam a szóközt akkor betudtam menni a téglalapba, és ha végighúztam egy részt belőle akkor befoglaltam azt a részt. Így ha bekerítettem a szörnyeket azok meghaltak. Valami ilyesmi volt.2016. jan. 5. 19:29
2/6 A kérdező kommentje:
Szólj, ha megtudsz valamit! :D
2016. jan. 5. 20:59
3/6 anonim válasza:
Ezt én is sejtem melyik :D De a lényeg sztem nem az volt, h bekerítsd a szörnyeket, hanem h a téglalap területének egy megadott részét betöltsd blokkokkal, amit úgy tudtál elérni, hogy ha keresztülmentél a pályán, akkor ha a pálya egyik félbevágott felén nem volt szörny, az teljesen kitöltődött blokkokkal. Nem ilyesmi volt inkább? :)
4/6 A kérdező kommentje:
de, igazad van, ilyesmi volt. csak nem emlékszem már pontosan a részletekre :D
2016. jan. 26. 18:48
5/6 anonim válasza:
Én ezt Commodore 64-en játszottam huszonx éve, de a nevére én sem emlékszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!