Melyik ez a horrorjáték leírás alapján?
Sziasztok! Szóval régen (még amikor kicsi voltam, 6-8 éves) játszottam egy horrorjátékkal és ennyire emlékszem belőle:
szóval valami kosárlabdázással kezdődött, ám váratlanul eltűnt a főszereplő barátnője. Ennek következtében bementem a mosdóba, ahonnan bementem valami alagútrendszerbe, ahol találtam egy másik embert (azt hiszem csaj volt), aki sajnálatos módon neki ment egy szekrényajtónak, és ezt meghallotta egy szörny. Nem tudtam legyőzni, és itt hagytam abba (hát képzelhetitek). Volt valami karakterváltogatási lehetőség is, ha jól emlékszem.
Igazából azért érdekel, mert csak kíváncsi vagyok, hogy ez híres játék-e, és hogy ma, így 14 évesen megijednék-e tőle. Előre is köszi!
#4: PC-n játszottam (demo verzió volt)
#5-6: valószínűleg ez lesz az! :) köszi! azért még más tippeket is várok! (ment a lájk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!