Win 7 és a játékok?
Figyelt kérdés
Most tettem fel win 7et a gépemre. eddig xp volt és minden játék futott rajta. Viszont most van egy, amit kompatibilitásban, akárhogy futtathatok nem megy. Főmenüig bejutok. Ott új játék. Elkezd tölteni és kidob a progibol, azzal, hogy ENGINE leállt.
Ez xp alatt tökéletesen működött és már minden variánst végigpróbáltam az indítási módoknál?
Volt már valakinek ilyen?
Csak az írjon, aki tényleg tapasztalt hasonlót.
2016. jan. 4. 19:00
1/2 anonim válasza:
Nem vagyok egy nagy szakember, de nekem is volt hasonló, gondolom próbáltad az exe-t Windows xp vel indítani. Ez amúgy sokban függ attól hogy mi a játék és mi az engineje. Esetleg próbáld meg újratelepíteni a játékot.
2/2 A kérdező kommentje:
Megvolt. Megvolt. Eeees megvolt.
2016. jan. 4. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!