Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen programot ajánlanátok...

Milyen programot ajánlanátok erre a célre?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Újra szeretném rakni a telefonom,és kellene egy program ami kiszűri a saját adataim...

Szóval tipikusan hülyén csináltam az egészet.. Letöltöttem egy fényképező alkalmazást,majd csináltam vele 40-50 képet.. Aztán egy másikat,azzal is 40-50 képet.. És ugye külön külön mappákba mentegeti,van amit az sd-kártyára,vagy amit a telefonon valahol elrejtve a telepítés stb mappába találok,mivel minden alkalmazás létrehozta a saját mappáját.. És ezt szeretném elkerülni,hogy ezzel szórakozzak órákig mire megtalálok mindent... Szóval kellene egy program ami az összes álltalam készített képet átmásolja a gépre.

Köszönöm szépen a segítséget.

#telefon #kép #program #képkiszűrés
2016. jan. 4. 15:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!