Melyik 3D programot ajánlanátok?
Ugyi, a Blender adott, mert az feltétel nélkül ingyenes -- viszont profi célokra a másik kettő használatos, animációra azok közül is inkább a Maya. Tanulóként mindkettőt ingyenesen letöltheted, ez a piaci felhasználásra természetesen nem jogosít fel.
Tutoriált szerintem annyit találsz, hogy csak győzd kapkodni a fejedet. Én egyelőre csak Blendert használok, de azzal tömve van a net, gondolom, a többivel is. Szerintem inkább az jelenti majd a problémát, hogy hogyan szűkítsd a keresést egy-egy téged érdeklő témára.
Ha a „távlati célok” professzionális munkálkodást jelentenek, arra úgysem elég egy program ismerete. Hasonló kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..
köszi én is egyelőre a blenderrel próbálkoztam de azt mondják elég más a többi program és gyakorlatilag külön tudást igényel a kettő ...jó nyilvánvalóan nem szélsőséges értelembe csak nehezebb az átállás ..persze ezen már igazán ne múljon.De most letöltöttem a mayat is egyelőre kísérletezgetek aztán majd meglátom melyikkel vagyok jobban kompatibilis.
Kezdőként szerintem ezek jók a starthoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!