Integető öregasszony emoticon MSN-hez?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Remélem jó kategóriát választottam ehhez a kérdéshez. Szóval az a helyzet, hogy régen volt egy animált emoticonom a messengerben, ami egy a járóbotjával hevesen integető, mérgesnek tűnő bevásárlószatyros öregasszonyt ábrázolt. Egy újratelepítéskor ez elveszett, a partnereimnek nincs meg, és kipróbáltam szinte az összes lehetséges keresőszó kombinációt is googleben (és végignéztem az összes találatot)! Fanatikusan kutatom hónapok óta, nem mintha nem tudnék nélküle élni, de már csak azért is bosszant, hogy nincs meg. Kérlek, ha valakinek megvan, linkelje be, vagy valahogy juttassa el hozzám, mert az őrület kerülget emiatt! :'(2010. márc. 25. 14:06
1/1 anonim válasza:
Aaaaaaa >< en is hasonlo helyzetben vagyok, csak nekem egy ilyen: ._. hangulatjel kene. Ha talalok hasonlot, belinkelem neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!