Mokledor kérdése:
Miért nem jó a world of warcraft?
Figyelt kérdés
tauriról leszedtem a world of warcraft nevű játékot.feltelepítette, leszedtem hozzá a legújjabb patcheket is.De mikor el akarom indítani ezt írja ki:
Patch Required
Press the restart button below to exit World of Warcraft and download the patch.
utánna megnéztem hogy ilyenkor mi a teendő de akkor is ezt írja ki miután minden engedélyt megadtam ennek a szutyoknak.
segítsetek lécci!!!
2016. jan. 2. 09:29
1/2 Oszkár7 válasza:
Próbálj meg nézni hozzája videót be írod pl: How to use new wow patch for work. Vagy valami hasonlót. És kövesd a videót vagy ha jól tudsz angolul bírsz rólla olvasni.
2/2 anonim válasza:
Wowrepait futtasd és próbáld meg felpatchelni újra. Meg kell nézned, hogy a szerver amin játszani akarsz ott milyen patch fut és ott a szerver weboldalán letölteni a patcheket ( Taurién le lehet tölteni azt tudom ) vigyázz, hogy ne töltsd túl, mert akkor megint lehet wowrepairelni. Ha tudod, hogy jól patcheltél, akkor valószínűleg a realmlisttel van a gond. A realmlist egy fájt amit szintén át kell írnod a szerveren futó realmlistre. Ez egyszerű, mert csak meg kell nézned a weboldalon, hogy mit kell beírnod és a windows commanderben megnyitod a fájlt jegyzettömbben és bemásolod azt az egy sort.m :) Ehhez is van egyébként általában részletes leírás, nem olyan bonyolult, mint amilyennek hangzik. Ha kell segítség még nyugodtan írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!