Mondanátok nekem bootolható vírusírtókat?
Figyelt kérdés
Vannak valami vírusok a gépemen amit se az avast,se a malwarebytes se a spyware terminator nem ismer fel.Leszeretném törölni a vírust és most keresek bootolható vírusírtókat.Találtam olyanokat hogy:Kaspersky Rescue Disk,Anvi Rescue Disk,AVG Rescue CD.Ha tudjátok melyik a jó írjátok le,meg azt is hogy miért.Előre is köszi.2015. dec. 30. 21:30
1/9 anonim válasza:
kaspersky jó
másik jó vírusírtó a Bitdefender Rescue CD
Az én titkos favoritom a kevésbé ismert DR.Web live Disk, az még idáig minden sz@rt megtalált.
2/9 A kérdező kommentje:
De ezeket te bootolva használod?Mert szerintem nekem úgy kell...
2015. dec. 30. 21:46
3/9 anonim válasza:
Ezek mind Boot CD-k.
Ha valamelyiket letöltöd le fog jönni egy ISO fájl, amit ki kell írni lemezre ( CD-kép felírása opció ), majd erről a lemezről indítani a gépet. Be fog töltődni egy linux alapú rendszer, ott tudod majd a vírusírtót elindítani. Internet kapcsolat legyen a gépen, hogy a frissítést le tudja tölteni.
Egyébként az Avast vírusirtónak is van ilyen funkciója, ha jól emlékszem boot idejű keresésnek hívja, a hatékonyságáról nincs információm.
4/9 A kérdező kommentje:
Értem.Szóval a kaspersky jó lesz?És még annyit h érdemes lenne többet is lefuttatni egymás után amikor az egyik végzett?
2015. dec. 30. 22:02
5/9 anonim válasza:
Lefuttathatod az összeset egymás után, hátha az egyik megtalál olyat, amit a másik nem. Időt szánj rá, mert géptől függően akár 30-60 perc is lehet darabonként.
6/9 A kérdező kommentje:
Értem köszi a válaszokat:)
2015. dec. 30. 22:07
7/9 Gábor_79 válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
És azok közül melyikeket érdemes használni?
2015. dec. 30. 22:59
9/9 Gábor_79 válasza:
Nem tudom. Mindet nem volt türelmem végigpróbálni, mert 2-nél több merevlemezem van. Az Avira tudta frissíteni az adatbázisát pl. De az említett oldalon elvileg a frissek vannak, vagy mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!