Miért nem ismeri fel bootolható lemezként a kiírt DVD-t?
Figyelt kérdés
2 programmal (Burnaware, Nero) is kiírtam DVD-re a linux iso lemezképfájlját, viszont amikor el akartam indítani róla a telepítést azt írta ki hogy "Ez nem egy bootolható lemez" Pedig biztosan boot lemezként írtam ki mind a 2 programmal és egyik alkalommal sem működött. Másik gépbe is beletettem, ott sem működött.2015. okt. 3. 12:52
1/4 anonim válasza:
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
A Nero melyik változatát használjátok? Amit én leszedtem az nem enged 100 Mb- nál többet ráírni a cd-re mivel próbaverzió, és ugat hogy fizessek -.-
2015. okt. 4. 13:51
4/4 anonim válasza:
Nero Burning Lite ingyenes, butított funkciókkal. Regisztáriós kódot kell hozzá igényelni.
Ingyenes alternatívák:
BurnAware
Ashampoo Burning Studio
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!