Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért reagál így a gépem...

Miért reagál így a gépem videokártyája a játékokra?

Figyelt kérdés

Karácsonyra kaptam egy isteni (összerakott) számítógépet, 4Gb rammal, egy 1Gb-s videokártyával, 3,2 Ghz-el. Sajnos egy óriási hibája van: Ha játszok egy játékkal, kb. 5 percig teljesen hibátlanul fut, majd hirtelen elkezd akadozni... és minden egyes játéknál. De már egyre gyakrabban történik meg az, hogy kb. 5 percig hibátlan, 30 percig akad, utána 1 percig hibátlanul megy, majd kikapcsol. Talán a videokártya túlmelegszik? Egyébként egy AMD Radeon HD 5700-ról beszélek. Minden játék max grafikán hibátlanul fut egy ideig, de már megpróbáltam levenni a grafikát, az sem segített...

Az alábbi játékaim vannak meg:

Need For Speed Most Wanted (2012)

Euro Truck Simulator 2

Outlast

The Forest

Még annyi, hogy Windows 10-em van. Remélem érthetően írtam le mindent. Előre is köszönöm a válaszaitokat! :)

2015. dec. 30. 10:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem mai kártya lehet, hogy poros vagy lelazult a ventilátor, kiszáradt a paszta. Remélhetőleg egy kis takarítás segít rajta (legrosszabb esetben új hűtő). Nekünk volt egy HD5750 a VTX3D-től, amivel hosszú évekig nem volt semmi gond, sőt a hőmérsékletei is rendben volt extrém izzasztásnál is (alapvetően nem egy durva áramzabáló szörnyek ezek: HD5750 = 86W TDP, HD5770 = 108W TDP).
2015. dec. 30. 12:21
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az információt, ment a zöld! ;) Ha esetleg normális hőmérsékleten lenne a videokártya, akkor normálisan futnának a játékok?
2015. dec. 31. 13:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Az nem normális, hogy pár percig minden oké és utána elkezd akadozni meg kikapcsol. Ez valószínűleg megszűnne.
2015. dec. 31. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!