Tudtok nekem ajánlani valami nagyon jó játékot?
Figyelt kérdés
Valamilyen FPS,RPG játékot a lényeg hogy nagyon hosszú legen és lekössön és egy kicsit újabb játék tehát valami szép grafikájú előre is köszönöm !2015. dec. 27. 17:47
12/19 A kérdező kommentje:
Nincs Xbox Oneom :( Pc-re csak Januárba jön (ha minden igaz ) De megfogom venni az biztos csak nekem mostanra kéne valami RPG hosszú játék nem muszáj újnak lennie csak ne legyen moslék grafikája stb
2015. dec. 29. 13:41
13/19 anonim válasza:
ha a grafika nagyon fontos akkor.... Ac Unity
14/19 A kérdező kommentje:
Végig toltam 2x megvan eredetiben tavaly a premier napján megvettem ! de inkább hagyjuk a grafot mondjatok valami értelmes RPGt FPSt MMO TPS Bármit csak valami jó kis gamet ami leköti az embert és PLS ne olyanokat hogy LoL vagy Dota!
2015. dec. 29. 21:29
15/19 anonim válasza:
The Walking Dead, Mafia 2, Rust, DayZ, Ryse: Son of Rome, GTA 5, Prison Architect
16/19 anonim válasza:
The Witcher 3
kb 150 év játéka díj (Fallout 4 kb 30); 200 órányi játékmenet, nagyon jó történet, gyönyörű grafika, remek gameplay, szép karakterkoncepciók, végig izgalmas. Csak ajánlani tudom, most már viszonylag olcsó is online, szerintem vedd meg bátran (GoG-ról ha teheted), olyanról még nem hallottam akinek ne tetszett volna :)
17/19 A kérdező kommentje:
Szia megvette már a Witchert és most játszok vele ! Hát ha egy szóval kéne jellemeznem akkor: Büntető! . Tényleg nagyon jó játék nem csoda hogy az év játéka most is jelenleg avval játszok !
2016. jan. 2. 18:32
18/19 anonim válasza:
Hát azzal elleszel akkor egy darabig :D Vannak kiegészítői, amik összesen kb 50h-t adnak majd hozzá a fejlesztők szerint. Amúgy szerintem nem olyan nagyon nehéz, csak kicsit át kell gondolni hogy milyen szörnnyekkel harcolsz, és aszerint mozogni és a jeleket használni.
19/19 A kérdező kommentje:
Még eléggé az elején járok most vagyok a Véres Bárónál a missio amikor át kell kutatni a várat Ciri után eddig nagyon tetszik !
2016. jan. 3. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!