Tudnátok ajánlani 1.73ghz,2 GB ram-ra valamilyen játékot ami jó pl. a Gta san andreas vagy ilyesmi?
Esetleg milyen Windows van a gépen, aztán kicsit pontosítsd a processzort, meg a videokártya-típusa sem elhanyagolható játékok esetén.
Win+Pause billentyűkombinációra kiírja a Windows verzióját és a processzor pontosabb típusát.
Start menü > Futtatás: dxdiag > a megjelenő ablakban a Képernyő fülön a videokártyáról ír adatokat.
De vannak külön programok amik a számítógépről rengeteg információt gyűjtenek össze:
HWiNFO: [link]
Speccy: [link]
CPU-Z: [link]
GPU-Z: [link]
AIDA64: [link]
stb.
Ahogy írtam a processzor és a videókártya típusa lényeges, mivel nem mindegy hogy:
- egymagos P4 Celeron 1,7GHz vagy
- kétmagos Core2Duo T5300 1,7GHz esetleg
- kétmagos i3-4010U 1,7GHz processzorról van szó, mivel ez utóbbi a legelsőnél vagy 20-szor gyorsabb.
Ugyanígy két videokártya között is ég-és-föld lehet a különbség.
Amíg a típusok nincsenek pontosítva csak találgatni lehet, mivel ha a San Andreas futott is a gépeden - abból más játékokra még nehéz következtetni.
Kimaradt:
Win7 esetén is igaz amit múltkor írtam.
Win+Pause billentyűkombinációra ilyen ablak jelenik meg:
(Processzor: Pentium Dual-Core T5200)
Start menü > Keresőmezőbe vagy Futtatásba: dxdiag
Erre megjelenő ablakban Képernyő fülön a videokártya adatait írja.
Videós segítség: [link]
(itt egy Radeon X1650 videokártyát ír)
Sajnálom hogy más sem írt konkrét játékcímeket, de a processzor, vagy még inkább a videokártya pontos típusa nélkül csak találgatni lehet, azt meg nem akarok.
Ezért írtam a két-három lépésben elérhető rendszerinformációs ablakokat, ahonnét ezek az adatok kiolvashatóak.
Kellemes ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!