Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit állítsak be h a linpus...

Coleman5324 kérdése:

Mit állítsak be h a linpus linux engedje bootolni a win telepítőt?

Figyelt kérdés
Sorrend minden rendbeb, lemezen win7,usbn win8 . De nem bootol egyikről se..mi a gond vele? Tegnap óta próbálkozok...

2015. dec. 27. 11:23
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Háhhh... Elvileg, csak ez a szutyok nem ad az elvekre
2015. dec. 27. 12:09
 12/22 anonim ***** válasza:
Nálam be lehet állítani hogy valamelyikről egyáltalsn ne bútoljpn, space megnyomásàval, és akkor sorszámot sem kap.
2015. dec. 28. 00:50
 13/22 A kérdező kommentje:
itt ilyen nincs sajnos...
2015. dec. 28. 16:42
 14/22 anonim válasza:

Pont ez a bajom egy ugyanilyen típusú, tegnap vásárolt laptoppal, csak az enyémben még CD-olvasó sincs. Én is a Rufus-szal készítettem Win telepítőt USB-re, de hiába állítom be, hogy arról boot-oljon, kizárólag a Linpus Linus töltődik be.

Ha jutsz valamire, légyszi szólj.

2015. dec. 29. 14:34
 15/22 anonim válasza:

Megvan!! És nem is gondolod, milyen egyszerű a megoldás! BIOS-ban engedélyezni kell, hogy indításkor az F12-re jelenjen meg a Boot menü, s ott már ki lehet választani az USB-t. Nekem így elindult a telepítő, de sajnos újabb akadályba ütköztem. A telepítés előkészítésekor ez a hibaüzi jelenik meg:

"Egy CD/DVD- meghajtó szükséges eszközillesztője hiányzik. Ha az illesztőprogram hajlékonylemezen, CD-n vagy DVD-n, ill. USB flash meghajtón található, helyezze be a lemezt vagy csatlakoztassa az eszközt most.“

Nincs is CD meghajtó a gépben, és akármit csinálok vele (telepítő pendrive másik USB portba, stb.) nem megy tovább a telepítés.

2015. dec. 29. 15:23
 16/22 anonim ***** válasza:
#15 Te mit telepítesz? Mert erre biztos hogy van megoldás az interneten.
2015. dec. 29. 15:31
 17/22 anonim válasza:
Win 7-et USB pemdrive-ról
2015. dec. 29. 15:39
 18/22 Tom Benko ***** válasza:
Legacy BIOS: MBR formázás, aktív boot partíció megvan?
2015. dec. 31. 02:15
 19/22 anonim válasza:

Nekem is ugyanez a bajom, hiába van benne cd vagy pendrive, f12-nél nem hoz be semmit, csak a hdd-t

biosba is átállítottam mindent, de semmi.

2016. jan. 13. 20:32
 20/22 Tom Benko ***** válasza:
Linux installert nem indít el?
2016. jan. 14. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!