Texniccenter miért nem működik?
A miktex-szel volt baj. A texniccenter indulásakor meg kellett adni valami konfigurációs fájlt, hogy le tudja fordítania kódot. Találtam rá napokkal ezelőtt videót youtube-on, meg is csináltam, de nem lett jó. Most leszedtem eggyel kisebb verziószámmal rendelkező protable verziót, megadtam ennek a bin fájlját a konfigurációs ablakban és bár el se hiszem, de jó lett.
Így már csak az az egy problémám van, hogy kéne egy magyar.ldf fájl a szöveg felismeréshez, ezt eddig innen szedtem le: [link]
Viszont már nem elérhető. Ez nincs meg valakinek?
Köszi a segítséget!
Szerintem az új MiKTeX-ben már a legfrissebb magyar.ldf szokott lenni, de ellenőrizheted. Illetve közben ellenőriztem, nekem csere nélkül az 1.5b van benne, az alábbi linken pedig az 1.5c-t találod.
Amúgy CTAN-on szoktam utánajárni az ilyeneknek:
(Ezt szövegként le tudod menteni, szerintem csak át kell írni a kiterjesztését.)
Viszont CTAN-ról is eltűnt a Babel magyar részlege…
Fura.
No mindegy… Nézd meg, mi van a
\MiKTeX 2.9\tex\latex\babel-hungarian\
direktoriban, aztán döntsd el, hogy le akarod-e cserélni az 1.5c-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!