Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Texniccenter miért nem működik?

Texniccenter miért nem működik?

Figyelt kérdés
Elég körülményes normálisan feltenni, de van rá egy sablonom. Ez alapján sokszor fel is telepítettem sikeresen és működőképesen, de a mostani op rendszer újratelepítés utáni telepítéssel valami nem jó. Nincs benne compiler, ha jól veszem ki. Fent, ahol be lehet állítani, hogy mire fordítsa (dvi, pdf) nincs semmi, ezért is hiába futtatom nem csinál semmit. Tud valaki segíteni? Egyébként mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig, nem is értem miért nem működik most.
2015. dec. 25. 23:03
 1/4 anonim válasza:
Annak nézzél utána hogy ez a verzió kompatibilis-e az új op rendszerrel, mert nem biztos.
2015. dec. 30. 21:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Most hogy írtad megnéztem a 4 szoftver verziószámait, elvileg csak egy lett update-ve, ott egy régi verzióval újra raktam az egészet, de nem jó így se. Az op rendszer is maradt a régi, csak újratelepítettem. Win7-ről van szó.
2015. dec. 30. 22:45
 3/4 A kérdező kommentje:

A miktex-szel volt baj. A texniccenter indulásakor meg kellett adni valami konfigurációs fájlt, hogy le tudja fordítania kódot. Találtam rá napokkal ezelőtt videót youtube-on, meg is csináltam, de nem lett jó. Most leszedtem eggyel kisebb verziószámmal rendelkező protable verziót, megadtam ennek a bin fájlját a konfigurációs ablakban és bár el se hiszem, de jó lett.

Így már csak az az egy problémám van, hogy kéne egy magyar.ldf fájl a szöveg felismeréshez, ezt eddig innen szedtem le: [link]

Viszont már nem elérhető. Ez nincs meg valakinek?

Köszi a segítséget!

2015. dec. 30. 23:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem az új MiKTeX-ben már a legfrissebb magyar.ldf szokott lenni, de ellenőrizheted. Illetve közben ellenőriztem, nekem csere nélkül az 1.5b van benne, az alábbi linken pedig az 1.5c-t találod.

Amúgy CTAN-on szoktam utánajárni az ilyeneknek:

[link]

(Ezt szövegként le tudod menteni, szerintem csak át kell írni a kiterjesztését.)

Viszont CTAN-ról is eltűnt a Babel magyar részlege…

Fura.

No mindegy… Nézd meg, mi van a

\MiKTeX 2.9\tex\latex\babel-hungarian\

direktoriban, aztán döntsd el, hogy le akarod-e cserélni az 1.5c-re.

2015. dec. 30. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!