Milyen file recovery szoftver van ami ncoreről letölthető és tuti működik is?
eddig 5-öt próbáltam, de nem értem, hiába állítólag kódolatlan verzió vagy ott a kódja, akkor se működik egyik se.
valakinek biztos tippje?
A fájlhelyreállító programok nem csodaszoftverek.
Választhatsz akármilyen szoftvert, ha a törölt állományt tartalmazó szektorokra ráírsz egy másik állományt/állományokat, akkor az eredeti állomány nemigazán állítható helyre.
Éppen ezért a helyreállítást ne ugyanarra a meghajtóra csináld, mert ezzel lehet, hogy a törölt szektorra írsz rá.
Ha ingyenes programmal:
nem megy, akkor a fizetőssel (vagy annak illegális/warezolt változatával) sem várható sokkal jobb eredmény.
az a helyzet h tökéletesen megy többel is, szépen felismeri, megtalálja mindet, csak aztán mikor az azonosítás és a két órás megtalálás után jönne a "recover", na akkor jönnek a gondok is, azaz hogy kéri a lóvét, de mindegyik.
oké, ezt amit ajánlottatok még nem próbáltam, hát lássuk (egyébként pendriveről kellene és nem lett szerencsére letörölve és ráírva se semmi, egyszerűen csak olvashatatlanná vált az egész, viszont sikerrel beazonosította, sőt a recover-hez is azt írja h possible, szal sztem megtenné, csak azonnal ugrik a fizetéshez ennél a pontál már.
Konkrétan mely programok ezek?
Recuva mit mond?
G.
ezeket próbáltam eddig:
comfy file recovery
I Like extrenal hard drive data recovery
+ még 3 volt
és a többit meg már kitöröltem, nem emlékszem a nevére bocs.
Nem csoda, hogy nem emlékszel, ezek mind noname szarok, normálisat kellene használni.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!