Photoshop-ban hogyan érhetem el, hogy a készítendő képem minősége jó legyen?
Digitális alkotást szeretnék készíteni rajzpaddal) de elég rossz minőségű lesz mindig a véglet. 1 vagy 2 pixeles ecsetet használok a legkeményebb verziójában. 1000x2000 a képméret és 200ppi a felbontás. Min kellene állítanom, hogy szép legyen a végeredmény?
Továbbá van olyan opció, ami kicsit kiegyenesíti a vonalakat, a kisebb remegéseket és egyéb dolgokat?
Előre is köszönöm!
Így látatlanban elég nehéz megmondani, neked mi a "rossz minőségű". Az 1-2 pixeles vonal még a legjobb élsimítás mellett is cakkos lesz.
Én rajzolásra, festésre nem szoktam a Photoshopot ajánlani, pont azért, mert az alapbeállítások nem erre a célra vannak kitalálva, ezért rengeteget kell a beállításokkal szüttyögni, amíg jó lesz az eredmény. A Corel Painterben vagy a Krita-ban minden a rajzolásra/festésre van kitalálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!