Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mennyi igaz abból hogy a...

Mennyi igaz abból hogy a windows 10 kémprogram?

Figyelt kérdés
mert olvastam olyat, hogy követi, és eltárolja, majd elküldi a microsoftnak a személyes adatokat, jelszavakat.Ez hülyeség, vagy van benne valami?
2015. dec. 17. 20:55
 1/8 anonim ***** válasza:
A dolog első része nem kérdéses. A Microsoft se tagadja, a beépített szolgáltatások enélkül nem is működhetnének. Az embereket az aggasztja, hogy a Microsoft mit csinál ezekkel az adatokkal.
2015. dec. 17. 20:57
 2/8 A kérdező kommentje:
és ez van a windows 7 nél és a windows 8.1 nél is?
2015. dec. 17. 21:23
 3/8 A kérdező kommentje:
ez a beépitett funkcio?
2015. dec. 17. 21:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Azt küld el a Microsoftnak, amit elfogadsz a Windows telepítésekor. Csapd fel az EULA-t és nézd meg, hogy konkrétan mit és ne félinformációkkal dobálózz!

[link]

Segítek, ide kell továbbmenned:

[link]

Jó olvasgatást!

G.

2015. dec. 17. 21:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

#4 Nem az a gond, hogy "eltitkolják", hiszen nem is tagadják egy percig se, hogy mihez férnek hozzá. A gond az, hogy van egy rakás szolgáltatás ami nem kapcsolható ki!

(de ilyen például a frissítés is! stb... persze minden megbuherálható, csak akkor azt nem értem, miért mondják sokan hogy egyszerűbb használni mint egy linuxot, ha órákig kell parancssorosan csesztetni meg a registrybe turkálni? szerintem bonyolultság terén pont ugyanott vagyunk..)

2015. dec. 17. 21:53
 6/8 anonim ***** válasza:

De miért akarná a mezei júzer kikapcsolni? Ezek az adatok kb. mind statisztikai meg reklámcélokat szolgálnak, nem kíváncsi senki a gép előtt ülő felhasználó személyes dolgaira.

G..

2015. dec. 18. 10:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

snowdennel sok dologban nem értek egyet, de ebben igazat adok neki:

"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód."

2015. dec. 21. 05:20
 8/8 Samec Bumec válasza:
Bocs Olyan programba nyúl bele a windows amihez semmi köze. Kipróbáltam. Crack mappát hoztam létre a windows nagyon rácuppant pedig semmi nem volt benne csak hülyeség.Saját feje után megy olyan szinten már az fojtogató. Személy szerint a scrent vagy mit ki akarom kapcsolni és passz.
2016. dec. 25. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!