Miért esik le ennyire az fps a World of Tanks-ben ha Low-ról Mediumra váltok?
Konfig: i5 quad core 2.9 Ghz VGA egy szutyok intelhd4000 RAM 16 GB.
Az fps low-on a játék saját mérése szerint low-on 80-90 fps ami nonszenszül magasnak tűnik.
Ha mediumra váltok egyből esik 15-20 fps-re ami meg nagyon alacsony.
Mi indokolja ezt a nagy fps esést?
Reális lehet a 90fps?
igen ezért hagytam abba énis... játsz inkább a WarThunderel.
hülyék ittis és ottis vannak annyi kül h a Warthundernek szebb a grafikája és kevesebb gépet eszik.
Köszönöm a tippet.
Egyébkétn van még PC-re említésre méltó WOT klón vagy alternatíva?
Na megnéztem ezt a warthundert. Gondolom csak ironizáltál a grafikát illetően. Egy gyalázta egy förtelem minősíthetetlen szutyok nem tudok mást mondani. Fényévekre van a Wot-tól! Ha a wot egy bmw ez egy trabant.
Minimumon elképesztő a 90-es évek közepét idéző hulladék pixeles grafikával produkálja a 20 fpst-vagy azt se. A wot ehhez képest uezen a gépen 80-90 fps-t de olyan grafikával hogy összevetést se érdemes tenni mert egyszerűen az egyik hangya a másik elefánt.
Nem is tudom ilyen gyalázatos grafikát iylen pixeleket mikor láttam utoljára komolyan nem tudom. Tán a doom2 idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!