Kb.4 éve vásárolt új asztali gépemhez kaptam 4 db. driver CD-t, jelenleg XP Professzional fut rajta. Ha váltok Wn.7-re, vagy Wn10-re, a driver lemezek kompatibilisek lesznek-e?
1.:GIGABYTE Grapics Acceleator Driver Cd Version2.0
Win. 2000/XP/Vista
DirectX 9.X runtime libraies
GIGABYTE Utility "V-Tuner 3"
Yahoo! Copanion Toolbar
2.:GIGABYTE Intel 945 S-Seires Utility CD Suppors Intel Core 2 Duo Proccesszors Ver.1.16
Chipsets//Serial-ATAII/RAID Network/Audio Drivers
Norton ...
DirectX For Win. 9X/Me/2000/XP
Easy Tune 5
Adobe Acrobat Reader
GIGABYTE C.O.M.
Yahoo! Toolbar
64-bit Ready!
3.:GIGABYTE 6-Quad/S-Series Intel 965/945/946 Series VISTA Utility CD Suport Intel Core 2 Duo Processor Ver.1.03
Chipsets/Seiral-AtaII/Raid NetWork/Audio Drivers
Norton Personal Reader
Adobe Acrobat Reader
Easy Tune 5
GIGABYTE C.O.M.
64-bit Ready!
4.: HP Deskjet D 1500 series
Win. 2000, XP, Vista Version 10.0.0
Mac OS X Version 9.6
Köszi a válaszok. A második válasszal egyetértek, mert a DELL tipusu gépemhez kértem technikai támogatást, és egy táblázatba volt foglalva a driverek, és olyan sorendben kell őket telepíteni (nem össze-vissza). A videó kártya driverjét frissítettem, mert nem kompatibilis, majdnem ugyanaz lett, csak más formában, bővebben, és most sem kompatibilis, de ezt nem venni észre.
A GIGABIYTE gép gyártó honlapján már jártam, e témában majd informálódok a telepítés előtt, mert utána a drivereket, és a programokat kell telepiteni, ha jól tudom. A mostani telepítő lemezeken egyiken sem szerepel a Win.7 ill. Win.10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!