Seres Timon kérdése:
Androidos telefont hogy bírok csatlakoztatni USB-n keresztül az asztali gépemhez?
Figyelt kérdés
Windows XP operációs rendszer van a gépemen és Galaxy S Advance telefonom van, viszont akármit csinálok nem látja a gép, már feltettem a Samsung-nak a Kies nevű alkaplamzását és akkor se működik rendesen. Egy olyan drivert akarok amivel csatlakoztatni tudok a géphez a telefont vagy egy kis magyarázatot a Kies működtetéséhez.2013. okt. 28. 21:50
1/4 CspCsj válasza:
Ezt fusd át:
Tipp:
-gond van az USB driverrel
-USB kábel megtört, csatlakozó rosszul érintkezik
Egyébként milyen funkciót használnál, mi az ami "nem működik rendesen"?
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem pont hogy USB driver kellene és az USB csatlakozóval tuti nincs baj mivel már többel is kipróbáltuk. Ami nem működik rendesen az pedig az, hogy a Kies program látja a telefont viszont a videókat pl kép és hang nélkül indítja el. A lejátszóval nincs probléma!
2013. okt. 29. 11:53
3/4 anonim válasza:
USB hibakeresés funkció ki van kapcsolva?
4/4 CspCsj válasza:
A megadott linken van külön letölthető usb driver csomag (bár maga a kies is felteszi a drivereket, persze van hogy nem tökéletesen).
Ha kép és hang nélkül indítja el akkor szerintem csak a lejátszóprogramot indítja, de magát a videóanyagot nem küldi át.
Próbáltál fájlként átmásolni a gépre videót és onnét indítani?
Itt inkább wifin átmásolom a fájlokat gépre és onnét nyitom meg, erre pedig az FTPServer appot ajánlom:
Csak 89KB és név,jelszó,port beírása után indítható is az ftpszerver, totalcommanderrel meg csatlakozom és mehet a transzfer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!