Miert nem nyitja meg az exe. Fajl-t es az alkalmazasokat a gepem?
Figyelt kérdés
nem nyitja meg nem ir ki semmit csak nem nyitja meg. windows 7-rol frisitett windows8.1-em van windows 8.1 enterspire. 64 bites.a chrome-ot megnyitja de a mozillat a total comandert a daemon tools lite v10-et nem es a futtato alkalmazasokat sem nyitja meg.ujrainditas nem segit. virusirtom nincs. vagyis volt eset smart security 6 de letoroltem letoltottem az avastot de az volt a legrosszabb aztan avira avg de ez nem lenyeges.tehat alkalmazast nem tudok telepitni valami olyan modszer kell hogy ne keljen telepiteni semmit.esetleg a youtube rol is kuldhetek linket hogy ezt hogy oldhatnam meg. a valaszokat elore is koszonom2015. dec. 9. 09:20
1/1 anonim válasza:
Ez valami buhera Windows? Mert azok szoktak ilyesmit csinálni. Ha nem jogtiszta, és normális verzió, akkor működni kell. Ha jogtiszta, akkor pláne.
Ha nem jogtiszta, és valami tákolt Windows, akkor előfordulhat, hogy anomáliák történnek.
És a vírusirtó sem mindegy, hogy jogtiszta, vagy buhera.
"letoltottem az avastot de az volt a legrosszabb"
Melyik? Az Avast Free az Avast oldaláról, vagy valami tákolt pájritbéjes?
Érted mire akarok kilyukadni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!